ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  • Πως μπορώ να κάνω αγορά από το site σας ?

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη. Μπαίνετε στο μενού και  πηγαίνετε στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει και επιλέγετε το είδος που θέλετε να προβάλλετε.       Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται κάτω από τις κατηγορίες των ρούχων , για αναζήτηση με βάση το χρώμα ή το μέγεθος. Μόλις βρείτε αυτό που θέλετε , επιλέγετε το μέγεθος  και την ποσότητα και ακολούθως πατάτε «Προσθήκη στο Καλάθι» .Για να ολοκληρώσετε την αγορά σας πατάτε «Ολοκλήρωση Παραγγελίας» και στην συνέχεια «Ολοκλήρωση Αγοράς».

  • Μπορώ να κάνω αγορά αν δεν έχω πιστωτική ή χρεωστική κάρτα?

Βεβαίως , μπορείτε να κάνετε αγορές χωρίς κάρτα. Ο ένας τρόπος είναι να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και ο άλλος είναι να πληρώσετε με αντικαταβολή, δηλαδή με μετρητά την ώρα της παράδοσης στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών.

  • Πως θα βρω το νούμερό μου ?

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες με εμπειρία στην κατασκευή των ρούχων μας, οπότε τα νούμερα είναι κανονικά. Αν παρ’όλα αυτά έχετε αμφιβολία μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλ: 26950 48980 και θα σας κατατοπίσουμε.

  • Που μπορώ να δοκιμάσω τα ρούχα?

Τα ρούχα μπορείτε να τα δοκιμάσετε μόνο στο φυσικό μας κατάστημα

KALTSODETA BOUTIQUE Φωσκόλου 57 – Ζάκυνθος .Τηλ: 26950 48980 .

  • Αν το ρούχο δεν μου κάνει, τι γίνεται?

Αν το ρούχο που παραλάβατε δεν σας κάνει ,τότε αφού έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας θα μιλήσετε με εκπρόσωπο της εταιρείας μας και θα κανονίσετε να επιστρέψετε το προιόν, με την εταιρεία που συνεργαζόμαστε αν και μόνο αν το προιόν είναι στην αρχική του καλή κατάσταση ,με τα καρτελάκια του χωρίς να έχει αλλάξει το παραμικρό.

  • Τι κάνω σε περίπτωση ελλαττωματικού προιόντος?

Αν το προιόν που παραλάβατε είναι ελλαττωματικό  , αναλαμβάνουμε άμεσα την αντικαταστασή του ,χωρίς την παραμικρή δική σας επιβάρυνση.Απλά θα πρέπει να μας στείλετε φωτογραφίες που να δείχνουν την κατάσταση του προιόντος και την δική μας συσκευασία,και αφού μιλήσετε με εκπρόσωπο της εταιρείας μας θα σας αντικαταστήσουμε το προιόν με άλλο ΙΔΙΟΥ  ΚΩΔ , με αυτό που είχατε λάβει αρχικά.

 

  • Κάθε πότε ανανεώνονται τα σχέδια σας?
  • Έχουμε κάθε βδομάδα σχεδόν νεές παραλαβές.